Astar AB, Umeå

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 400 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

Vi söker nu en kock till vår lunchrestaurang!

Astar har startat en lunchrestaurang som serverar dagens rätt och salladsbuffé i fina lokaler med plats för 45 lunchgäster. I samma lokaler håller Astar Vux- och arbetsmarknadsutbildning inom restaurang och konditori. Restaurangen har ett nära samarbete med utbildning och framtidens kockar, konditorer och bagare.  

Om rollen I rollen som kock på Astars lunchrestaurang arbetar du både självständigt och i team. Du kommer sköta den dagliga driften av vår restaurang och ansvarar för produktionen till dagens lunch samt utskick av skolmat. På Astar lagar vi all mat från grunden och efter vad som är i säsong. Vi arbetar med ständig utveckling och uppmuntrar till egna idéer och initiativ.

Plats: Umeå

Omfattning: 100% med start 1: a augusti, dagtid, mån-fred.

Din profil Vi söker dig som har erfarenhet som kock i branschen eller liknande verksamhet. Du har ett brinnande intresse för matlagning. Som person är du positiv, flexibel och tycker om en vardag fylld av tempo och variation. Viktigt med din personlighet samt att du tillför teamet energi och glädje. I vårt team jobbar vi nära varandra och vi värdesätter därför din sociala kompetens och samarbetsförmåga högt.

Vi erbjuder dig

ASTAR som ligger under ThorenGruppen AB erbjuder dig en plats i en spännande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

Vi erbjuder även:

  • En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
  • Möjlighet att påverka

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare - är du en av dem så tveka inte utan sök idag!

Sista ansökningsdag: 2019-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök därför så snart som möjligt. 

För information: För mer information om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta rektor/enhetschef Hans Brändström, 072 - 452 49 05. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 augusti
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/233
Kontakt
  • Hans Brändström, 072-452 49 05
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-15

Tillbaka till lediga jobb