Thoren Business School

MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

Thoren Business School (TBS) är affärsgymnasiet inom ThorenGruppen som utbildar framtidens stjärnor - affärskvinnor, affärsmän och ledare - i business. Skolan finns på elva orter, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Skolan har fyra huvudprogram; Business Program, Management Program, Commerce Program samt Communication Program. Alla program har ett fokus på ett företagsamt lärande och strävar efter att eleverna utvecklar förmågan att se möjligheter och gå från idé till handling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare som vill vara med och utveckla Thoren Business School Sundsvall till ett affärsgymnasium där vi har elever som vill utvecklas inom entreprenörskap och som vill utbilda sig till framtidens affärsman eller affärskvinna. Mod, kraft, passion med hjärta är våra ledord! Till skolan behöver vi tillsätta en lärare för följande kurser/tjänst: Svenska (SvA), Tyska, Engelska samt specialpedagog med stort stöd från centrala elevhälsan.

Vi ser helst att du är behörig lärare, tidigare undervisat inom gymnasieskolan men det allra viktigaste är att du brinner för ditt yrke som lärare och verkligen trivs med att undervisa och inspirera dina elever till att med din hjälp nå sina mål.

Kvalifikationer

Du som söker ska vilja arbeta ämnesövergripande och i nära samarbete med näringslivet och vara öppen för nya utmaningar i din undervisning. Våra pedagoger verkar som handledare i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö med en pedagogik i framkant. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Ditt coachande mentorskap är viktig för elevens framtid. Du ska tycka om att vara i centrum hos eleverna och vara en bra förebild.

Varmt välkommen, vi ser fram emot din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/10
Kontakt
  • Sven-Erik Lundberg, Rektor, 073-748 10 05
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-02-12

Tillbaka till lediga jobb