ThorenGruppen

MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999 med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

ThorenGruppen är inne i ett spännande utvecklingsskede och växer kontinuerligt, vilket ställer allt högre krav på vår fastighetsavdelning. Vill du vara med på tåget? Antar du utmaningen? Fastighetsavdelningen leder, utvecklar och samordnar ThorenGruppens lokalbehov. Målet är att lokalerna ska bidra till våra utbildningars attraktivitet för våra elever genom nyskapande studielösningar och kostnadseffektiva lokallösningar. Fastighetsavdelningen ansvarar både för förvaltning av de drygt 50-tal olika fastigheter vi hyr, samt upphyrning av nya lokaler vid etablering och utökningar av befintliga utbildningar.

*** Din roll ****
Du kommer att arbeta i team, där dina arbetsuppgifter kommer vara huvudsakligen fokuserade på lokalanskaffning till vuxenutbildningen. Du kommer säkerställa att varje nytt utbildningsprojekt snabbt och effektivt får tillgång till nya kostnadseffektiva lokaler. Arbetsuppgifterna utförs till största delen självständigt, men du utgör en del av ett fastighetsteam som samarbetar och stödjer varandra. Vi arbetar med fastigheter i hela Sverige, vilket gör att du kommer resa en del i jobbet för att hitta nya lokaler och förhandla fram nya avtal. De flesta av avtalen har en avtalsperiod på 12-36 månader.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Anskaffning av lokaler vid etableringar, vilket innebär mycket kontakter med mäklare och fastighetsägare
  • Avtalsförhandlingar
  • Avveckling av gamla lokaler
  • Kostnadskalkyler och fakturahantering


 *** Dina personliga egenskaper ****
Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt, strukturerat och målmedvetet. För att lyckas och trivas tror vi att du som person är drivande,är "snabbfotad", har förmåga att skapa goda relationer, kommunicera på ett tydligt sätt(mycket kommunikation sker via telefon och mail) samt har ett kommersiellt intresse. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang och en stark inre drivkraft så kommer du känna dig hemma i ThorenGruppen.

*** Din kompetens och erfarenhet ****
Vi söker dig som har relevant utbildning såsom mäklar- och ekonomiutbildning och/eller likvärdig erfarenhet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av inhyrning av lokaler. Goda kunskaper i Ms Office programmen är en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

*** Vad vi kan erbjuda ****
Vi erbjuder en flexibel arbetsplats, där vi tror din utgångspunkt i arbetet blir vårt Stockholmskontor på Medborgarplatsen. Vi erbjuder en unik kultur, med sin utgångspunkt i en passion för kompetensutveckling. Vi tror helt enkelt att världen mår bättre av ett lärande förhållningssätt, att med nyfikenhet pröva och utvärdera nya vägar. Kreativa idéer som utmanar, stimulerar och engagerar skapar i slutänden en bättre värld för våra kunder och oss själva.

Vi har dessutom självklart kollektivavtal och personalförmåner såsom friskvårdsbidrag (vi har dock breddat det och kallar det det utvecklingspeng). 

Mod, kraft och passion resulterar i en utbildningskoncern med stort samhällsengagemang och hjärta. Vi tvekar inte att omsätta en god idé i handling oavsett hur omfattande arbetet kan vara. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra.

Vi kommer löpande ha intervjuer, så sök gärna tjänsten snarast! Tillträde blir snarast möjligt, men annars enligt överenskommelse. Tjänsten börjar som en provanställning, och övergår sedan efter 6 mån till en tillsvidaretjänst.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-01-02 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/400
Kontakt
  • Anders Marklund, vVD och stabschef, 070-3501662
Publicerat 2017-10-12
Sista ansökningsdag 2017-11-19

Tillbaka till lediga jobb