Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för nya svenskar på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

För att komma ut på arbetsmarknaden behöver man behärska svenska språket. Vi på Astar växer och många av våra elever har en annat modersmål än svenska. Så tillhösten startar vi restaurangutbildning för nyanlända där språk och yrkestalanger vävs samman. Vi söker dig som vill vara med och tända morgondagens stjärnor i restaurangbranschen och ge dem en bra start i svenska språket.

Vi söker därför dig som är behöver lärare i svenska som andra språk och gärna har en bakgrund/kompetens och ett intresse inom kök och restaurang.

Utbildning och erfarenhet

Vårt skallkrav är att du är behörig i SVA och har erfarenhet av undervisning i detta tidigare. Men vi ser helst att du har någon erfarenhet och kompetens inom kök/restaurang och matlagning då det är yrkesinriktningen i utbildningen. Har du stor erfarenhet och utbildning inom branschen ser vi en möjlighet att öka tjänsten och lägga till delar som yrkeslärare också.

Vi vill att du tillsammans med oss tycker det är spännande att utveckla nya undervisningsmetoder och verkligen tror på att undervisningen ska utgå från den enskilde individens behov och förutsättningar. Vi vill också att du har ett genuint intresse för att på bästa sätt integrera nya människor i det svenska samhället.

Egenskaper

För att trivas i tjänsten och på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Tjänsten som SVA lärare är på 20-40% beroende på hur många elever vi har men kan du yrket också kan tjänsten utökas.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare

-       Är du en av dem, tveka inte, sök idag !

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Anders Blomkvist                                                                     

Regionchef

Telefon: 0769-494270

anders.blomkvist@astar.se

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad varierande utifrån kompetens
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/244
Kontakt
  • Anders Blomkvist, 0769494270
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-07-19

Tillbaka till lediga jobb