Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

Vi på Astar söker en lärare i matematik för grundläggande vuxenutbildning.

Tycker du att det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra i sitt yrkesliv. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och att med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang.

Vi växer och söker nu en engagerad lärare i matematik.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matte eller som ansökt om lärarlegitimationen. Du behöver ha ett års erfarenhet av att undervisa i ditt ämne. Som lärare är du kreativ och van att ta egna initiativ och vill tillsammans med dina kollegor driva arbetet framåt. Är du behörig för ämnen som svenska som andra språk eller engelska är det ett stort plus.

Vi vill att du tillsammans med oss tycker det är spännande att utveckla nya undervisningsmetoder och verkligen tror att undervisningen ska utgå från den enskilde individens behov och förutsättningar.

Egenskaper

för att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andre lik och tempot är delvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärta är våra värdeord och det ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare!

- Är du en av dem, tveka inte, sök idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande regionchef.

Rikard Sundin

ASTAR AB

Tel: 072 - 145 04 50

Mail: Rikard.sundin@astar.se  (obs inga ansökningar via mail)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borlänge
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2017/239
Kontakt
  • Rikard Sundin, 072- 145 04 50
Publicerat 2017-11-25
Sista ansökningsdag 2018-01-31

Tillbaka till lediga jobb