Thoren Innovation school

Nu kan du bli en del av Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet som förbereder eleverna för framtidens yrken. Vi vill inte bara hänga med i utvecklingen – vi vill forma den, tillsammans med Sveriges mest innovativa lärare.

Thoren Innovation School (TIS) är en del av ThorenGruppen, ett utvecklingsföretag med 31 gymnasieskolor runtom i Sverige. Läs mer om vår vision på skolans hemsida, www.innovationsgymnasiet.se.

Nu har du världens chans att utmana din egen kreativitet och innovation som lärare. Vi växer så det knakar och hösten 2018 startar vi ytterligare ett program på Innovationsgymnasiet i Göteborg och söker därför fler av Sveriges vassaste lärare inom bland annat programmering samt webbserverprogrammering. Då tjänsten innehåller delaktighet och engagemang i elevers APL är det ett plus om du har en koppling till IT-branschen. 

Vi söker dig som vill upptäcka framtiden tillsammans med eleverna. Du triggas av att bygga din undervisning och ditt ämne på ett sätt som föder inspiration och lust hos eleverna. Och tillsammans med de andra lärarna och våra advisors (läs mer på vår hemsida) skapar ni grunden för Sveriges bästa gymnasieskola. En skola där varje elev räknas och syns varje dag. Vi arbetar ämnesintegrerat med högt fokus på att bygga förtroende och framtidstro hos eleverna genom en professionell och engagerad insats både individuellt som lärare och gemensamt i lärarlaget.

Vi vill att du brinner för ditt ämne och hela tiden utvecklar och skruvar på ditt upplägg för att ge dina elever en positiv känsla och förståelse för ditt ämne. I ditt arbete och med ditt sätt att vara tillför du entusiasm energi och lust som ger positiva effekter på våra elever.

Vi ser gärna att du är utbildad gymnasielärare och lärarlegitimation är meriterande. Men, ser även att du har annan erfarenhet av utbildning och att undervisa. Oavsett om du är nyexad eller gammal i gemet är du välkommen om du känner att vårt sätt att arbeta inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du gillar att arbeta med ämnesintegrering. Läs mer om vår pedagogik och upplägg på www.innovationsgymnasiet.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag.Anställningsform Prøveansettelse
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/327
Kontakt
  • Madelene Schöldberg, 0725-763012
Publicerat 2018-04-29
Sista ansökningsdag 2018-05-29

Tilbake til ledige stillinger