Thoren Innovation school

Nu kan du bli en del av Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet som förbereder eleverna för framtidens yrken. Vi vill inte bara hänga med i utvecklingen – vi vill forma den, tillsammans med Sveriges mest innovativa lärare.

Thoren Innovation School (TIS) är en del av ThorenGruppen, ett utvecklingsföretag med 31 gymnasieskolor runtom i Sverige. Läs mer om vår vision på skolans hemsida, www.innovationsgymnasiet.se.

Beskrivning

Vi söker dig som vill upptäcka framtiden tillsammans med eleverna. Du triggas av att bygga din undervisning och ditt ämne på ett sätt som föder inspiration och lust hos eleverna; och tillsammans med de andra lärarna och våra advisors (läs mer på vår hemsida) skapar ni grunden för Sveriges bästa gymnasieskola. En skola där varje elev räknas och syns varje dag.

Arbetsuppgifter


Vi söker en gymnasielärare för ämnet konstruktion. Det är endast en kurs så det passar utmärkt för någon som vill komplettera studietiden med lite extrajobb. Vi vill att du brinner för ditt ämne och hela tiden utvecklar och skruvar på ditt upplägg för att ge dina elever en positiv känsla och förståelse för ditt ämne. I ditt arbete och med ditt sätt att vara tillför du entusiasm, energi och lust som ger positiva effekter på våra elever. 

Kvalifikationer

Det är meriterande om du är utbildad gymnasielärare. Oavsett om du är nyexaminerad eller gammal i gemet är du välkommen om du känner att vårt sätt att arbeta inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du gillar även att arbeta med ämnesintegrering

Villkor

Arbetstid är 5 timmar i veckan varav undervisning är 2,5 timmar. Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 12,5%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/453
Kontakt
  • Henrik Löwkvist, 0725 76 30 01
Publicerat 2018-07-12
Sista ansökningsdag 2018-08-06

Retour aux postes vacants