Thoren Innovation school Solna

Nu kan du bli en del av Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet som förbereder eleverna för framtidens yrken. Vi vill inte bara hänga med i utvecklingen – vi vill forma den, tillsammans med Sveriges mest innovativa lärare.

Thoren Innovation School (TIS) är en del av ThorenGruppen, ett utvecklingsföretag med 31 gymnasieskolor runtom i Sverige. Läs mer om vår vision på skolans hemsida, www.innovationsgymnasiet.se.

Nu har du världens chans att utmana din egen kreativitet och innovation som lärare. Hösten 2018 startar vi ytterligare ett nytt Innovationsgymnasium och söker nu Sveriges vassaste lärare.

Vi söker dig som vill upptäcka framtiden tillsammans med eleverna. Du triggas av att bygga din undervisning och ditt ämne på ett sätt som föder inspiration och lust hos eleverna. Och tillsammans med de andra lärarna och våra advisors (läs mer på vår hemsida) skapar ni grunden för Sveriges bästa gymnasieskola. En skola där varje elev räknas och syns varje dag. Vi arbetar ämnesintegrerat med högt fokus på att bygga förtroende och framtidstro hos eleverna genom en professionell och engagerad insats både individuellt som lärare och gemensamt i lärarlaget.

Vi söker gymnasielärare i fysik. Vi vill att du brinner för ditt ämne och hela tiden utvecklar och skruvar på ditt upplägg för att ge dina elever en positiv känsla och förståelse för ditt ämne. I ditt arbete och med ditt sätt att vara tillför du entusiasm energi och lust som ger positiva effekter på våra elever.

Tjänsten är på 55 % med uppstart 2018-08-01. Tjänsten kan kombineras med andra tjänster vi just nu söker till skolan.

Du ska vara utbildad gymnasielärare och lärarlegitimation är meriterande. Oavsett om du är nyexad eller gammal i gemet är du välkommen om du känner att vårt sätt att arbeta inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du gillar att arbeta med ämnesintegrering. Läs mer om vår pedagogik och upplägg på www.innovationsgymnasiet.se

ThorenGruppen och vi som arbetar i koncernen grundar både oss själva och vårt arbete i våra värdeord MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA. Läs mer om dem längst ner i annonsen. Väljer du sedan att söka tjänsten vill vi att du bifogar ett personligt brev där du utvecklar vad dessa värdeord och ordet Innovation betyder för dig som person och ditt arbete som lärare.

Välkommen till din nya, innovativa framtid!

Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna Sanna Pouramin, verksamhetschef Thoren Innovation School, sanna.pouramin@thorengruppen.se,
070-548 10 53

Observera att vi i denna rekrytering arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Med andra ord kan det finnas en fördel att skicka in ansökan så snart som möjligt.

 

 

  Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 55 %, vi tillämpar 6 månaders provanställning, tillsvidare vid behörighet.
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/56
Kontakt
  • Sanna Pouramin, verksamhetschef TIS, 070 548 10 53
Publicerat 2018-01-24
Sista ansökningsdag 2018-02-24

Retour aux postes vacants